Solfil og sikkerhedsfilm på bygninger

3M Sikkerhedsfilm

3M sikkerhedsfilm er indvendige, transparente film designet til at beskytte mennesker og inventar mod ødelagt glas.

Der er tale om en prisvenlig, effektiv metode til at opgradere eksisterende glas, så det lever op til sikkerhedsstandarderne for en bygning.

Med 3M sikkerhedsfilm får du desuden fremragende beskyttelse mod hærværk på glas, for eksempel i form af ridser og graffiti.

3M sikkerhedsfilm blokerer 99% af UV-strålerne, hvilket svarer til solbeskyttelsesfaktor 1000 (SPF). Det betyder, at sikkerhedsfilmen beskytter mennesker mod UV-stråling – og forhindrer møbler og interiør mod at falme

3M Solfilm

3M solfilm beskytter kontor og andet erhvervsbyggeri mod varmedannelse gennem vinduer og glasdøre, reducerer reflekser i computerskærme og falmning af udstillede varer, gardiner, tæpper og møbler.

Den metalfrie solfilm giver takket være nanoteknologi den bedste balance mellem maksimalt lysindfald og varmeafvisning. Op til 97% af solens infrarøde stråler bliver afvist – og det samme gør op til 60% af den varme, der kommer ind gennem vinduer og glasdøre. Det giver en betragtelig energibesparelse, da solfilmen reducerer behovet for aircondition. Samtidig blokerer solfilmen op til 99,9% af UV-strålerne, hvilket er med til at forlænge levetiden for interiør og møbler.​

​​

Talk is cheap – our contact form is for free

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave og dine ønsker til det færdige resultat.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RINGKØBING KONTAKT

Birkmosevej 20G

6950 Ringkøbing

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

TARM KONTAKT

Industriparken 16

6880 Tarm

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

CVR: 19597547​

facebook-logo   instagram-hvid