Solfilm der skærmer af for solens skarpe lys​

Er du træt af altid at komme ud til en brandvarm bil om sommeren, eller synes du bare, at solfilm på bilens ruder giver et fedt look? Har du problemer med solens skarpe lys, der generer dig, mens du arbejder, eller som generer gæsterne i din restaurant eller café? Så står vi hos Høgh Skilte klar til at hjælpe dig.

Vores skiltefirma har mange års erfaring med montering af solfilm til vinduer af enhver art. Det gælder både solfilm på biler, ligesom det også gør sig gældende i forhold til solfilm på vinduer til erhvervslokaler. Vi løser hovedsageligt opgaver for små og mellemstore virksomheder, men vi hjælper også gerne de helt store virksomheder, der ønsker at få foretaget en professionel og korrekt montering af solfilm på vinduer.​

​Høghskilte er 3M Preferred Partner, hvilket betyder, at virksomheden nu kan rulle vinduesfilm ud over hele Jylland.

”Vi er rigtigt glade for, at vi efter certificering af medarbejderne er sluppet igennem nåleøjet, så vi nu kan kalde os 3M Preferred Partner inden for leverance og montering af vinduesfilm til fynske kunder”,

”Det åbner for helt nye muligheder for både virksomheder og privatkunder, som gerne vil gøre brug af vinduesfilm fra den amerikanske gigant 3M. Det gælder uanset, om man er på udkig efter solfilm til bygninger eller sikkerhedsfilm.”

​3M solfilm beskytter mod varmedannelse gennem vinduer og glasdøre.

”Fordi solfilmen er metalfri, giver den optimal balance mellem det bedste lysindfald og den højeste grad af varmeafvisning. Op til 97% af solens infrarøde stråler bliver afvist – og det samme gør op til 60% af den varme, der kommer ind gennem vinduer og glasdøre. Det giver en betragtelig energibesparelse, da solfilmen reducerer behovet for aircondition. Samtidig blokerer solfilmen op til 99,9% af de ultraviolette stråler og det er med til at forlænge levetiden for møbler og andet interiør. Og er der tale om erhvervsmæssig anvendelse, reducerer man blandt andet reflekser i computerskærme og falmning af udstillede varer, gardiner, tæpper og møbler.”

Nu glæder vi os til at komme ud til kunderne og fortælle om alle fortræffelighederne ved 3M solfilm, 

Lad en professionel gøre arbejdet og få et flot resultat

Det kræver stor præcision at montere solfilm, hvis du samtidig gerne vil sikre dig, at du får et flot og langtidsholdbart resultat. Derfor kan det godt betale sig at lade en professionel stå for monteringen, som har gjort det mange gange før.

Vi tilbyder en attraktiv solfilm montering pris, så du skal bare kontakte os på telefon 29 38 18 51, e-mail rh@hoeghskilte.dk eller via vores kontaktformular.​

Talk is cheap – our contact form is for free

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave og dine ønsker til det færdige resultat.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RINGKØBING KONTAKT

Birkmosevej 20G

6950 Ringkøbing

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

TARM KONTAKT

Industriparken 16

6880 Tarm

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

CVR: 19597547​

facebook-logo   instagram-hvid