​Bildekoration og bilindpakning til biler og lastbiler

​Driver du virksomhed, og løser du opgaver ude hos dine kunder, så vil en bildekoration være en stor fordel for dig. Dermed kan du nemlig få gratis reklame for din virksomhed, hver gang du skal ud at køre i din bil til og fra dine kunder.

Hos Høgh Skilte i Ringkøbing nær Herning og Tarm tilbyder vi blandt andet bildekorationer og bilindpakning af både biler og lastbiler, og vi sørger altid for at sikre et flot og ikke mindst professionelt resultat. Vi er et skiltefirma med 25 års erfaring inden for blandt andet bildekorationer og bilindpakning, og vi kan også hjælpe dig med din opgave.

Bilindpakning / car wrap

Vi kan blandt andet foretage en bilindpakning eller en car wrap, som det også kaldes. Det er en populær løsning blandt både privatpersoner og erhvervskunder, der giver bilen eller lastbilen en helt ny farve. Vælges denne løsning, vælges også én farve.

Fuld indpakning af bilen eller lastbilen

Vi tilbyder også en fuld indpakning af din bil, varevogn eller lastbil, hvor der er mulighed for at få print og flere farver på bilen. Denne løsning henvender sig både til private samt erhverv, der ønsker en mere iøjnefaldende bil.

Bildekoration med firmareklame

Hvis du vil reklamere for din virksomhed, mens du kører til og fra dine kunder, så kan du med fordel vælge at få foretaget en bildekoration. Her kan vi påsætte logo, tekst og billeder på både biler og lastbiler. På den måde bliver din virksomhed både synlig på vejene og i lokalområdet ude hos dine kunder. Det kan være en rigtig god måde at få nye kunder på.

Bildekoration priser

Vi tilbyder en attraktiv bildekoration og indpakning af bil pris, så du kan reklamere for din virksomhed eller give din bil et nyt look, uden at det behøver at koste dig en formue. Vores priser afhænger dog af, hvilken løsning inden for bildekorationer og bilindpakning du vælger.

Kontakt os og hør mere om vores bildekorationer og bilindpakning

Kontakt os på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular for at høre mere om vores bildekorationer og bilindpakning eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Talk is cheap – our contact form is for free

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave og dine ønsker til det færdige resultat.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RINGKØBING KONTAKT

Birkmosevej 20G

6950 Ringkøbing

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

TARM KONTAKT

Industriparken 16

6880 Tarm

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

CVR: 19597547​

facebook-logo   instagram-hvid