Facadeskilte designes og fremstilles for store og små virksomheder​

Ejer du en butik, restaurant, café eller en helt anden type virksomhed, så kan det være en rigtig god ide at have et flot facadeskilt, der viser, at det er din virksomhed, der ligger på adressen. Det gør det nemt for dine kunder at finde frem til din adresse, og samtidig giver flotte facadeskilte også god reklame for alle dem, der kommer forbi dine lokaler.

Hos Høgh Skilte har vi mange års erfaring med at designe og montere facadeskilte til mange forskellige butikker og virksomheder. Vores skiltefirma har i de sidste 25 år været med til at designe skilte for både store som små virksomheder, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig med at få lige netop det skilt til facaden, som matcher din virksomhed.

Vi tilbyder udsmykning af bygninger kombineret med branding af virksomheder takket være vores flotte facadeskilte, som vi altid sørger for at tilpasse rent stilmæssigt til din bygning og din virksomheds visuelle identitet.​

Vælg mellem forskellige former for facadeskilte

Der findes mange forskellige former for facadeskilte, hvilket betyder, at du kan få lige netop den løsning, der passer til dig og dine ønsker. Hos os kan du for eksempel vælge mellem følgende løsninger:

  • Facadebogstaver
  • Pyloner
  • Facadeskilte

Facadeskilte priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores facadeskilte og bogstaver til skilte, og samtidig kan du være helt sikker på at få en flot løsning, der repræsenterer din virksomhed udadtil.

Hvor meget lige netop dit nye facadeskilt vil komme til at koste afhænger dog blandt andet af, hvilken type skilteløsning du vælger, og om vi skal hjælpe dig med at designe skiltet. Når vi kender til dine ønsker og behov i forhold til dit nye skilt, så sørger vi naturligvis altid for at udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør mere om vores skilteløsninger

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os enten ved at ringe til os på telefon 29 38 18 51, ved at skrive til vores e-mail rh@hoeghskilte.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.​

Talk is cheap – our contact form is for free

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave og dine ønsker til det færdige resultat.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RINGKØBING KONTAKT

Birkmosevej 20G

6950 Ringkøbing

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

TARM KONTAKT

Industriparken 16

6880 Tarm

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

CVR: 19597547​

facebook-logo   instagram-hvid