Solafskærmning til biler og bygninger

Solfilm beskytter mod varme og UV-stråling

​Ønsker du solafskærmning på dine ruder i bilen eller på vinduerne i virksomheden? Så lad os montere solfilm for dig. Hos Høgh Skilte har vi stor ekspertise med levering og montering af solfilm på bilruder, vinduesglas og glasfacader.

Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Herning, Ringkøbing, Tarm og omegn. Vi anvender solfilm eller sikkerhedsfilm fra 3M, som beskytter mod UV-stråling og modvirker varmedannelse. Det er samtidig energibesparende, da behovet for aircondition reduceres.

Optimal balance mellem lysindfald og varmeafvisning

​Vi er 3M Preferred Partner og kan dermed levere professionel og effektiv solfilm til biler, erhvervslokaler og privatboliger med videre.

Denne solafskærmning giver en optimal balance mellem det bedste lysindfald og den højeste grad af varmeafvisning. Den afviser op til 97 procent af solens infrarøde stråler og op til 60 procent af varmen. Sidstnævnte giver en besparelse, hvis du anvender aircondition.

Solafskærmningen fra 3M blokerer samtidig op til 99,99 procent af solens ultraviolette stråler, hvilket beskytter møbler, inventar og interiør mod at falme. Det gælder også udstillede varer, gardiner, tæpper og møbler. Samtidig reducerer det reflekser i blandt andet TV- og computerskærme.

Få et tilbud på montering af solafskærmning

Kontakt os, hvis du vil høre mere om solfilm og sikkerhedsfilm fra 3M. Vi tager gerne en snak i telefonen, hvor vi samtidig kan komme med løsningsforslag. Herefter kan vi lave et billigt og helt uforpligtende tilbud på montering af solafskærmning på alt fra personbiler og erhvervskøretøjer til kontorer og butikker.​

Talk is cheap – our contact form is for free

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave og dine ønsker til det færdige resultat.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RINGKØBING KONTAKT

Birkmosevej 20G

6950 Ringkøbing

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

TARM KONTAKT

Industriparken 16

6880 Tarm

Telefon: +45 29 38 18 51

Mail: rh@hoeghskilte.dk

CVR: 19597547​

facebook-logo   instagram-hvid